Alege sa fii independenta

Niciodata nu a fost mai usor sa devii model de videochat. Iti punem la dispozitie pasii necesari pentru a castiga venituri substantiale chat-uind pe net. Principiul de baza al succesului pe care il avem este „dorinta de reusita”. Iar daca TU ai acest atu, cu siguranta job-ul acesta ti se potriveste. Castiga bani din intimitatea si confortul casei tale si fii propriul tau sef. Reusitele tale sunt si reusitele noastre, iar profesionalismul si respectul iti este asigurat de echipa noastra.

Ce trebuie sa faci pentru a fi model videochat?

1. CONDITII NECESARE

2. IN CE CONSTA VIDEOCHATUL DE ACASA

3. INREGISTRARE 

     1. Conditii necesare

  • Prima conditie foarte importanta este varsta minima de 18 ani;
  • Cateva poze cu tine;
  • Calculator sau laptop;
  • Conexiune la internet;
  • Camera web (integrata sau separat, ca accesoriu la calculator sau laptop);
  • Dorinta si atitudine pozitiva.

      2.In ce consta videochatul de acasa

Accesul pe mai multe site-uri de videochat din toata lumea. Este blocat accesul pe site-urile din Romania sau alte tari unde nu iti doresti sa ti se acceseze contul. Cand vei intra online pe site-urile de profil, vizitatorii te platesc in functie de ce ceea ce vrea fiecare dintre acestia. Site-ul nostru accepta atat fete, cat si cupluri vorbitoare de limba engleza. Aspectul fizic nu conteaza atat timp cat exprimi senzualitate si esti joviala. Atu-urile cele mai importante sunt feminitatea, senzualitatea, sa nu ai inhibitii, sa fii amuzanta si sa ai vointa. Nu este necesar un anume decor, cele mai reuste decoruri fiind cele care ofera intimitatea unui camin adevarat. Natureletea cadrelor si a modelelor fiind la mare cautare si apreciere de majoritatea membrilor.

Seriozitatea si profesionalismul studio-ului nostru se remarca din prima zi, intrucat platile la noi se efectueaza ZILNIC.    

       3.Inregistrare

Studio-ul nostru a simplificat modalitatea de inscriere, pentru ca tu sa te ocupi doar de activitatea de videochat. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de inscriere, o poza personala si sa le trimiti. De restul ne ocupam noi, iar in scurt timp te vom contacta.

Acesti simpli pasi iti permit, datorita abilitatii si simpatiei tale, sa castigi bani pentru a-ti satiface de la mici capricii pana la sume consistente pentru cheltuielile cotidiene si pentru satisfactia placerilor. Inceperea activitatii de videochat de acasa este foarte usoara si-ti permite sa faci bani imediat. La finalul zilei se face bilantul si se stabileste castigul fiecarui model, dupa care se vireaza banii. Este nevoie doar de un cont in lei la orice banca din Romania.

Indrazneste sa te alaturi echipei noastre si fii propriul tau sef!

 

Din categoria:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *